Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Because LIFE needs... GAMES! :D

Γεια σας! :D

   Έπειτα από ένα λίγο αυστηρό άρθρο -τουλάχιστον για μένα :P -, αποφάσισα να σας φτιάξω λίγο την διάθεση με την δημιουργία ενός κουίζ! :D Τις λεπτομέρειες θα τις δείτε παρακάτω. Ελπίζω να σας αρέσει... :)

ΘΕΜΑ
Σε αυτό το κουίζ θα μάθετε σε ποια από τις 3 κολλητές μοιάζετε! (Εμένα, την Ντένια ή την Ξένια). 
* Αν δεν ξέρετε ποιες είναι αυτές, πρέπει να δείτε το άρθρο μου "Οι κολλητοί μου!! :D ♥".

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ 
Ένα χαρτί κι ένα μολύβι για να σημειώνετε τις απαντήσεις σας. 

ΚΑΝΟΝΕΣ

  1. Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις.
  2. Δεν επιλέγετε πολλές απαντήσεις.
  3. Βάζετε τις απαντήσεις που σας αντιπροσωπεύουν, ακόμα κι αν δε σας αρέσουν.
  4. Δεν κοιτάτε τα "Αποτελέσματα" πριν απαντήσετε.
  5. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ! Αν θέλετε γράψτε το αποτέλεσμά σας στο σχόλια! :D
Αρχίζουμε? ;)

1. Αγαπημένο είδος μουσικής?
α. Pop
β. Έντεχνο
γ. Και τα δύο

2. Στο σχολείο φοράς?
a. Τζιν και ωραία μπλουζάκια
β. Φόρμες ή κολάν με μακριές μπλούζες
γ. Κολάν με μακριές μπλούζες και ζακέτα και σπάνια, τζιν με ένα μπλουζάκι

3. Ποια θεωρείς ομορφότερη? 
a. Candice Accola 
β. Kat Graham
γ. Nina Dobrev

4. Όταν συναντάς καινούργιους ανθρώπους είσαι...
α. Υπερβολικά κοινωνικός / κοινωνική! Μιλάω όλη την ώρα προσπαθώντας να δείξω σε τι είμαι καλός / καλή, κάνοντας όμως τους άλλους να με συμπαθήσουν. :)
β. Συνήθως κλειστός / κλειστή, κι έτσι δεν είμαι ο εαυτός μου στην αρχή. Όταν συνηθίζω όμως, ανοίγομαι και κάνω συχνά τους άλλους να με συμπαθήσουν. :)
γ. Πάρα πολύ κλειστός / κλειστή! Είμαι συχνά λίγο επιθετικός / επιθετική και έτσι εμποδίζω τους άλλους να δουν ποιος είναι ο πραγματικός μου εαυτός. Πρέπει να περάσει πολύς καιρός, μέχρι να ανοιχτώ, όμως όταν το κάνω, κάνω σίγουρα τους άλλους να με συμπαθήσουν. :)

5. Το χόμπυ σου?
α. Τα αθλήματα!
β. Το τραγούδι!
γ. Ο χορός!

6. Στα αθλήματα... 
α. Είμαι πολύ καλός / καλή! Μου αρέσει να παίζω και να παρακολουθώ! :D
β. Δεν είμαι καλός / καλή σχετικά. Δεν είμαι και σαν ηλίθιο, όμως δεν το' χω. Μπορεί να είμαι όμως σε κάποια καλός / καλή... :)
γ. Δεν ασχολούμαι και πολύ με τα αθλήματα... Δεν με ενδιαφέρουν. :/

7. Αγαπημένο χρώμα? 
α. Κόκκινο! :)
β. Κίτρινο, Γαλάζιο, Πορτοκαλί. :D
γ. Μπλε. :)

8. Αγαπημένη εποχή?
α. Καλοκαίρι! Ο καιρός είναι υπέροχος, μπορείς να κάνεις ό,τι θες, είσαι ελεύθερος, πηγαίνεις στην παραλία και τρως και παγωτόοο! :D
β. Άνοιξη! Βγαίνουν τα λουλούδια, αναμειγνύεσαι με την πρασινάδα, είναι όλα τόσο όμορφα και γενικά είναι η εποχή της φύσης! :D 
γ. Φθινόπωρο! Ο ήλιος μου σπάει λίγο τα νεύρα. Νιώθω όμως πολύ όμορφα μέσα στο σπιτάκι μου, με την κουβερτούλα μου και το τζάκι αναμμένο, ενώ ακούω από έξω την βροχή να πέφτει. :)

9. Κάτι που να σε βάζει σε δράση?
α. Η κοροϊδία. :)
β. Ο ρατσισμός και η προστασία του περιβάλλοντος. :)
γ. Η ηλιθιότητα. :P 

10. Αγαπημένη φράση?
α. "Seriously?"
β. "Άι μαρή...!"
γ. "Υγεία...!"

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! :D
Για να τις δείτε πηγαίντε πιο κάτω...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Άλλο λίγοοο... :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ορίστε! :D

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Α?
Μοιάζεις με την ΝΤΕΝΙΑ!
Είσαι ένα πολύ αστείο άτομο! :D Ακόμα κι αν δεν το θες είσαι τις περισσότερες φορές το κέντρο της προσοχής, αν και μερικές φορές μπορεί να νιώθεις μόνος. Σε συμπαθούν όλοι, εκτός από αυτούς που ούτε κι εσύ θες να σε συμπαθούν, αφού είναι αχώνευτοι! :P Τρελαίνεσαι για τα αθλήματα, όμως δεν χάνεις το στυλ σου. Παθιάζεσαι πολύ εύκολα με κάτι, όμως αυτό μπορεί να γίνει κουραστικό για τους φίλους σου, μερικές φορές. Αναζητάς πάντα την εκδίκηση σε αυτούς που σε πλήγωσαν και δεν αφήνεις με τίποτα τους άλλους να έχουν δίκιο! ;)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Β? 
Μοιάζεις με την ΔΗΜΗΤΡΑ!
Είσαι ένα ευγενικό και αστείο παιδί! Είσαι καλός στο να καταλαβαίνεις τι σκέφτεται ο άλλος και πως νιώθει. Ουσιαστικά σου αρέσει να εισβάλλεις στον ψυχικό του κόσμο! Είσαι ένα αθώο και γλυκό παιδί, αν και παράλληλα ένα πονηρό διαβολάκι! Μπορείς να γίνεις το κέντρο της προσοχής μερικές φορές, αν και αυτό δεν σου αρέσει γιατί ντρέπεσαι υπερβολικά. Δεν σου αρέσει όμως καθόλου να σε παραμελούν! Δεν σε νοιάζουν τα υλικά αγαθά, όσο τα πνευματικά και θεωρείς πως η καλοσύνη και η χαρά είναι το παν! Προσπαθείς πολύ σκληρά να περάσεις στους άλλους τις απόψεις σου, και έτσι γίνεσαι μερικές φορές κουραστική. Σοβαρό ελάττωμά σου μπορεί να είναι το γεγονός ότι θίγεσαι πανεύκολα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γ?
Μοιάζεις με την ΞΕΝΙΑ!

Είσαι ένα θεόμουρλο άτομο! Όμως αυτό είναι καλό, σωστά? :D Είσαι λίγο διπρόσωπος, όμως με την καλή έννοια. Εννοώ πως άλλες φορές μπορεί να είσαι ειρωνικός και επιθετικός ή μυγιάγκιχτος και άλλες να είσαι ο πιο αστείος και γελοίος άνθρωπος στον κόσμο! Ανοίγεσαι πλήρως μόνο σε ΠΑΡΑ πολύ κοντινά σου άτομα και έτσι μόνο αυτοί καταλαβαίνουν την τεράστια μούρλια σου. Έτσι ίσως καταλήγεις με λίγους φίλους. Είσαι πολύ δυναμικός και δεν φοβάσαι να πεις τα πράγματα όπως είναι. Παθιάζεσαι κι εσύ ΠΑΡΑ πολύ εύκολα με κάτι (ειδικά με ηθοποιούς π.χ Ian Somerhalder). Κάνεις πολλά όνειρα και φαντάζεσαι πως θα ήθελες να είναι το μέλλον σου. Πρόσεξε όμως! Μπορεί να μην γίνουν όλα πραγματικότητα και να απογοητευθείς!


   Αυτό το κουίζ, λογικά δεν ήταν και πολύ σωστό, γιατί για να φτιάξεις ένα σωστό κουίζ πρέπει να είσαι κάτι σαν ψυχολόγος, που ας πούμε, καταλαβαίνει πράγματα για τον χαρακτήρα σου από το αγαπημένο σου χρώμα. Παρόλα αυτά, μακάρι να πέτυχα τίποτα. Τουλάχιστον με αυτό το κουίζ μάθατε και μερικές λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα των κολλητών μου! 
   Τέλος πάντων, ελπίζω να σας άρεσε, να πέτυχε τίποτα για σας και, αν θέλετε, να γράψετε τι βγήκατε στα σχόλια από κάτω! :D


Τα λέμε στο επόμενο άρθρο,
~Life 







2 σχόλια:

  1. Παρακολουθω τον blog σου (για να ξερεις!) και αν θελεις να μαθεις ταιριαζω με εσενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! :D Το ήξερα ότι θα ταίριαζες με μένα :P :)

      Διαγραφή