Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Pretty Little Li(-A)rs

Γεια σε όλους! :) 

   Λοιπόν... Όπως ξέρετε, σε εμένα και στις φίλες μου, αρέσει το The Vampire Diaries. Όμως, η άλλη σειρά που μας αρέσει είναι το "Pretty Little Liars" !
   Αυτή τη σειρά μας την έχει δείξει η Διονυσία και σε αυτή γίνονται... και τι δεν γίνονται! :P Για να μην τα πολυλογώ, στην σειρά αυτή υπάρχουν πέντε κορίτσια. Η Aria, η Spencer, η Emily, η Hanna και η Alison. Η σειρά αρχίζει με τα κορίτσια σε ένα μέρος μαζεμένα και στην συνέχεια την Alison να λείπει και την Spencer να λέει πως την άκουσε να σκούζει. Τα κορίτσια χάνονται για έναν χρόνο, αφού η Alison αγνοείται και ύστερα όταν ξαναβρίσκονται αρχίζουν να λαμβάνουν μηνύματα από έναν "-A", που όπως αποδεικνύεται γνωρίζει όλα τους τα μυστικά. Αυτές φυσικά νομίζουν πως ο -A είναι η Alison, όμως μετά βρίσκεται το πτώμα της! Τα κορίτσια συνεχίζουν να λαμβάνουν μηνύματα από τον -A. Η σειρά συνεχίζεται με τον -A να κάνει άνω κάτω τις ζωές των κοριτσιών και με τα κορίτσια να προσπαθούν να ανακαλύψουν τον δολοφόνο της Alison και αυτόν τον καταραμένο τον -A. 
   Γενικά, το πιο σπαστικό από όλα είναι το γεγονός ότι ΠΟΤΕ δεν μπορείς να μάθεις ποιος είναι ο -A! Έχει αλλάξει 1.000.000 πρόσωπα και ακόμα δεν τον έχουμε βρει! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ PLL: Για κάποιο λόγο πιστεύω πως ο -A είναι ο Jason, o Wren και η Paige! Μακάρι σε αυτόν το κύκλο να τον αποκαλύψουν! Τουλάχιστον στο τελευταίο επεισόδιο! Θα περιμένω! Απλώς να μάθουμε ποιος είναι! :O


Troian Bellisario - Spencer Hastings


Shay Mitchell - Emily Fields 


Lucy Hale - Aria Montgomery


Ashley Benson - Hanna Marin


Sasha Pieterse - Alison Dilaurentis


   ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν σας άρεσε -τουλάχιστον λίγο- η περιγραφή μου και θέλετε να αρχίσετε να το βλέπετε, καλύτερα να έχετε κάποιον μαζί σας. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΩΤΑ! :P
   Λοιπόν, αυτό είναι το trailer της σειράς (του πρώτου κύκλου) και αμέσως μετά, οι τίτλοι, των οποίων το τραγούδι είναι λίγο φρικιαστικό, αλλά εμένα μου αρέσει! :)

TRAILER











OPENING











   Ελπίζω να αρχίσετε να βλέπετε αυτή τη σειρά και να μην χεστείτε απάνω σας όπως εγώ :) :P
   Αυτή τη στιγμή θα χαιρετήσω σαν τον -A!


Kisses bitches,




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου