Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Some crazy stuff... :P

Γεια σας! :)

   Ελπίζω να μην σας πείραξε που δεν έγραψα χθες. Απλά είχε έρθει η Ξένια στο σπίτι μας και διαβάζαμε Μαθηματικά... Και παίζαμε... Αλλά αυτό το προσπερνάμε. :P Εντάξει, τι να πω? Αν είχατε blog και ερχόταν ο κολλητός σας να παίξετε εσείς θα γράφατε άρθρο?
   Τέλος πάντων... Ξεφτίλα αυτά τα Μαθηματικά! Δεν τα αντέχω! Δεν είναι άσχημο μάθημα, αλλά ο καθηγητής μας δεν μας τα εξηγεί καλά έτσι... Περιμένει τα παιδιά να το καταλάβουν μόνα τους, μόνο και μόνο επειδή θέλει ένα υψηλότερο επίπεδο τάξης! Οοοοο! Άντε χέσε! :P :D Αυτή τη στιγμή, η Ξένια και η Ντένια από το πολύ διάβασμα κοιμούνται! Εγώ όμως, που τελείωσα όλη τη θεωρία σήμερα, -όσο αυτές κοιμόντουσαν- είπα να κάτσω στον υπολογιστή και να γράψω κανένα άρθρο, γιατί έτσι όπως το κόβω, -δυστυχώς- το πιο πιθανό είναι να μην κρατήσω για πολύ ακόμα αυτό το blog, γιατί δεν έχει και πολύ επισκεψιμότητα -συγγνώμη σε αυτούς που με παρακολουθούν και σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που το κάνατε!-. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως!
   Με την Ξένια λοιπόν σήμερα -πριν πέσουμε με τα μούτρα στους αριθμούς- κάναμε ένα βίντεο με ένα χορευτικό που προοριζόταν για το blog αυτό, όμως δυστυχώς, δεν γινόταν να το ανεβάσουμε από την camera της στον υπολογιστή μας! Σας υπόσχομαι όμως, πως κατά τα μέσα Ιουλίου θα το έχετε! Καταρχάς θα έχουν τελειώσει οι εξετάσεις και η Ξένια θα μπορεί να έρχεται στο σπίτι μας. Έτσι θα μπορεί να φέρνει τον υπολογιστή της -στον οποίο μπορούν να αποθηκευτούν πράγματα από την camera της- για να τα ανεβάζουμε. Τώρα θα μου πείτε, γιατί να μην τα ανεβάσει η Ξένια? Κι απαντώ..! :P Η Ξένια δεν έχει internet οπότε βίντεο γιοκ! :P 
   Στο βίντεο αυτό η Ντένια κάνει playback την Demi Lovato -την αγαπημένη της τραγουδίστρια- και εγώ με την Ξένια από πίσω τις χορεύτριες, με συγκεκριμένο χορευτικό! Εντάξει, τώρα που το λέω, μπορώ να καταλάβω κι εγώ ότι δεν ακούγεται τόσο ενθουσιώδες αλλά τέλος πάντων... Εμείς πάντως διασκεδάσαμε κάνοντάς το και νομίζω πως αυτό είναι το νόημα, σωστά?
Επόμενο πράγμα για σήμερα. Λέμε, σήμερα το βράδυ -που θα ξανακοιμηθεί η Ξένια σπίτι μας- να μην κοιμηθούμε! Όσο μπορέσουμε τουλάχιστον :P Λέμε να κάνουμε διάφορα πράγματα! Ας πούμε να τηγανίσουμε πατάτες και να τις φάμε στο δωμάτιο, να χορέψουμε, να πιούμε χυμό, να μιλήσουμε για πράγματα (Μάλλον για αγόρια όπως το κόβω.. Έι! Είμαστε έφηβες πια! Όχι ότι είναι ηλικία για να τα φτιάξεις με κανέναν και το ξέρουμε αυτό πολύ καλά, αλλά είναι ωραίο σε αυτή την ηλικία να συζητάς για αγόρια, ακόμα και αν ξέρεις πως στο μέλλον, θα το κοροϊδεύεις το γεγονός αυτό, αφού θα είσαι πια μεγάλη!). Λέμε να δούμε και κανένα θρίλερ μόνες μας με κλειστά φώτα, γιατί ξέρουμε πως θα κατατρομάξουμε και αυτό θα έχει πλάκα! Εγώ γι'αυτή τη βραδιά έφτιαξα εισιτήρια (κάτι έγραψα σε χαρτί μωρέ και είπα πως είναι εισιτήρια). Βρήκαμε επίσης και τον κωδικό μας! Αυτόν τον κωδικό θα τον λέμε όταν είμαστε έξω από το δωμάτιο και θέλουμε να εισέλθουμε στο πάρτυ! Έτσι δεν θα μπορεί να μπει κανείς άλλος!
   Για πείτε λοιπόν! Εσείς τι τρελό θα ετοιμάσετε? ;)

Have fun,
~Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου